Weetjes

Rabobank clubsupport

| Rabobank

Beste relatie,
Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken. Met Rabo ClubSupport bieden wij kennis, ons netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Leden van Rabobank Hart van Brabant hebben tijdens de stemperiode bepaald welke financiële bijdrage de deelnemende clubs en verenigingen ontvangen. Naam: Berkel-Enschot Zingt Bestedingsdoel: Workshop(s) om muziekkennis te vergroten Bedrag: € 519,19 De volledige uitslag vind je terug op onze website.(https://www.rabo-clubsupport.nl/hart-van-brabant/resultaten)

meer lezen..

Koren wordt weer het zwijgen opgelegd

| Volkskrant

De ongeveer 1 miljoen Nederlanders die lid zijn van een amateurkoor mogen vanaf woensdagavond hun hobby niet meer uitvoeren. Het is maar sterk de vraag of zingen in groepsverband wel zo gevaarlijk is. Merlijn Kerkhof4 november 2020, 18:27

meer lezen..

Olga

Olga |

Lieve Bezzers,

Met mij gaat het, gezien de omstandigheden, goed. Ik ben niet ziek (geweest) en mijn familie ook niet. In september zijn al mijn drie koren begonnen met repeteren. Ik vond het erg leuk om de aanwezige koorleden (ook al was het bij jullie maar een keer) weer te zien. Inmiddels blijft er nog maar een koor repeteren. Wij genieten ervan terwijl het kan :-).

Verder is er niet veel nieuws. Ik probeer zoveel mogelijk te wandelen, ook al is het weer nu wat minder dan in de zomer. Ik lees veel en help mijn kinderen met hun studie wanneer nodig.

Bij deze wil ik jullie nogmaals bedanken voor jullie morele en financiële steun in deze rare tijd. Ik voel me echt geaccepteerd en gewaardeerd door jullie ondanks dat we elkaar nog niet zo lang kennen. Ik hoop echter dat er binnenkort betere tijden komen waarin we de kans krijgen om veel inspirerende en leerzame repetities samen te beleven en veel mooie concerten te zingen! Ik wens iedereen van harte goede gezondheid toe!

Lieve groet, Olga

meer lezen..

Laatste kooravond

Riki |

De laatste kooravond, we dachten dat het wel weer veilig kon.......

55+ Korendag Udenhout 2021

| Facebook

Om je op te verheugen!

meer lezen..

Weerzien

Annie Diepens | bestuur

Weet U dat dingen niet altijd te voorspellen zijn? Op het laatste 55+ concert zongen we gezamelijk: We will meet again, do not know where do not know when....... Dat is zeker uitgekomen. Hoop dat het volgend jaar weer mogelijk is. Groet Annie