Weetjes

de Veulpoepers 3.0

Riki |

Revival van de Veulpoepers 3.0 25 augustus in het Natuurtheater te Oisterwijk Komt allen begint om 15.00 uur

meer lezen..

Buffet 2024

Riki |

Supergezellige foto`s van een supergezellig buffet. Klik op link

meer lezen..

St Job viering

Riki |

12 mei 2024, St Job zonder gezelligheid op het plein. maar wel een volle kerk. Twee koren lieten zich horen. Eerst In Between, Zij zongen weer prachtige liedjes, waar ik van genoten heb. Daarna was het de beurt aan Berkel-EnschotZingt. De dirigent liet het publiek weer meezingen, dat was goed hoorbaar voor het koor. We hebben weer veel plezier gehad tijdens onze uitvoering. Klik hier voor filmpje en geluid.

meer lezen..

Tilburg on Stage

Riki | Website Tilburg on STage

Goed nieuws, Tilburg on Stage keert terug op zondagmiddag 23 juni 2024! Of je nu voor het eerst meedoet of als je voorgaande jaren al vaker op het festival stond, één ding is zeker: het wordt een betoverende middag vol kunst, cultuur, en creativiteit

meer lezen..

Tilburg 55+ 2023

Riki |

Nog meer fotoos van Tilburg 55 +

meer lezen..

De Zonnebloem en de Kersttocht B-E 2023

Riki |

Een goed aandenken in de vorm van Wat fotoos en filmpjes van de uitvoering voor de Zonnebloem en onze deelname aan de kersttocht in B-E.

meer lezen..

Zingen is gezond

Riki-Jan Neelen |

Van Jan Neelen ontving ik de tip over een artikel in de Margriet nr. 44 van 24 oktober. Wij wisten het al, je wordt er zo vrolijk van en er ontstaat door de samenzang een groot saamhorigheids gevoel, wat ook goed is voor je welbevinden. Of ik de foto er helemaal op krijg is nog maar de vraag. Het is een groot artikel, de moeite waard de Margriet aan te schaffen!

meer lezen..

55+ Korendag Tilburg

Riki |

22 oktober 2023 Met heel veel plezier hebben wij met ons koor een uitvoering gegeven in de Symfonie. De zaal was gevuld met publiek wat vooral bestond uit leden van andere koren en familieleden. Er heerste een hele vrolijke stemming en iedereen zong met ons mee, moest meezingen van Crista onze dirigent. Wij konden met een tevreden gevoel naar huis opaan. Klik op meer lezen om de fotos te bekijken.

meer lezen..

Clubsupport Rabobank

Riki |

Onze opbrengst dit jaar, dankzij ca. 28 mensen die op ons gestemd hebben 283,30 euro!

meer lezen..