Leiding

Olga de Rooij

dirigent

Olga studeerde vanaf haar zesde jaar klassiek piano, maar haar hart ging meer uit naar zang. Later studeerde zij af in Linguïstiek en Interculturele Communicatie aan de Universiteit van Nizhny Novgorod (Rusland), haar voorliefde voor muziek is nooit uit het beeld verdwenen.

In 2004 verhuisde ze naar Nederland en een jaar later begon ze haar zangstudie aan het Fontys conservatorium in Tilburg, waar ze in 2010 haar bachelor diploma solozang klassiek en in 2012 haar master diploma klassieke muziek theater behaalde. Sinds 2005 geeft ze regelmatig concerten en recitals en treed ze op als soliste bij koren. Haar repertoire is met zekerheid “breed” te noemen en omvat opera en operette aria’s, klassieke liederen, musical en pop nummers, Franse chansons, volksliederen en tango’s.

Al tijdens haar studie ging haar belangstelling niet alleen uit naar haar eigen carrière als zangeres, maar ook naar het lesgeven. Vanaf 2006 geeft ze privé zangles, zangtechniek cursussen en (koor) workshops in Tilburg. Zij is ook dirigente van a-capella zanggroep Senza (Tilburg) en het Groot Evenementenkoor (Breda).

Bestuur

Cees Oerlemans
voorzitter

Marian de Keijzer
secretaris

Annie Pijnenburg
penningmeester

Annie Diepens
repertoirecommissie en activiteitencommissie

Riki Ouwehand
ledenadministratie